huoltoa.jpgYritysinfo

Toimipisteemme sijaitsee Varsinais-Suomen maakunnassa Mynämäellä. Yrityksen asiakkaina on Turun ja Rauman välisen alueen maatalousyrittäjiä sekä mm. rakennus- ja kuljetusalojen yrityksiä. Lisäksi asiakkainamme on kuntien, kaupunkien ja seurakuntien kalustosta vastaavia osastoja.

Juha Eeva on työskennellyt Massey Ferguson -koneiden parissa vuodesta 1979 ja John Deere -koneiden kanssa vuodesta 1981.

Oman yrityksen Juha Eeva perusti vuonna 1987. Ensimmäiset kymmenen vuotta toiminta perustui huoltoautolla suoritettuun toimintaan tiloilla. Vuonna 1998 yritykselle valmistui oma korjaamohalli Vehmaantien varteen Mynämäelle. Hallin laajennus otettiin kayttöön vuonna 2007.

Korjaamomme omasta varastosta löytyvät merkkeihimme öljyt, suodattimet ja yleisimmät varaosat. Internetpohjaisen varaosien tilausjärjestelmän avulla saamme toimitettua varaosia vaikka asiakkaan kotiovelle tai lähipostiin.

Pitkän kokemuksen, jatkuvan kouluttautumisen sekä ajanmukaisten testauslaitteiden ansiosta pystymme huoltamaan niin vanhat kuin uudetkin traktorit ja puimurit.

 

jdmerkki.jpg